Ajánlások

Hozd formába magad sztárok módjára a Power Plate® segítségével!

„Barátaim áradoztak a Power Plate®-ről, és mostmár tudom, hogy miért. Ez egy nagyszerű találmány, kényelmes és időhatékony testedzés nyújt.”− Kyile Minogue

Nemzetközi sztárok és sportolók is egyaránt azon a növekvő számú, nagy horderejű egyéniségek közé tartoznak, akik a Power Plate® segítségével tartják formába magukat.  Az egészséges életmód kiegészítőjeként  használható, mellyel tejes testedzés hajtható végre csupán 15 perc alatt. Kyile Minouge, Claudia Schiffer, Colin Montgomerie, Natalie Imbruglia, Elle Macpherson és a Manchester United és a Chelsea játékosai csupán párak a Power Plate® hires celebekből álló és folyamatosan növekvő rajongói táborából.

Power Plate® gép tökéletes megoldást nyújt azon elfoglalt sztárok számára, akiknek jó kell kinézniük és jól kell érezniük magukat, de nem mindig van idejük órákat az edzőtermben tölteni.

„Imádom a Power Plate® gépet használni a kemény edzéstervem részeként, mivel intenzív testmozgást lehet végezni vele röved idő alatt.” – mondja nemzetközileg elismert szupermodel és anya, Claudia Schiffer. „Mint dolgozó anyának mozgalmas munkatervvel a Power Plate® segít abban, hogy formában maradjak,  annélkül, hogy órákat töltenék az edzőteremben.”

A gyorsulásos tréning (Power Plate Tréning, Acceleration Training™) minden korosztály számára, bármilyen fizikumú embernek ajánlott (még tolószékben ülőknek is), mely széles körű jótékony hatással bíz a szervezetre, mely csupán heti három rövidke edzés esetén is észrevehető. Egészséges életmód részeként rendszeresen használva segíti az izomerő növelését, s tónusossá teszi a testet, növeli a test fittségét, teherbírását, ruganyosságát, egyensúlyát, koordinációját és lazítását. Használata csökkenti a naracsbőr megjelenését, és súlycsökkentést eredményez.

Különböző profi sportolók is gyorsan felfedezték a Power Plate® edzés előnyeit, mivel ideálisan használható bemelegítésre, edzésre való felkészülésre. Dinamikus nyújtási gyakorlatok kivitelezésével számos mozgási forma kifejleszthető, mely bizonyítottan a Ryder Cup nyerteseinek (golfosok egyik kupája Angliában) határozott előnyére vált, Colin Montgomerie és Lee Westwood.

„Rutin edzéstervem jó kiegészítője.”−mondja Colin Montgomerie, aki tovább folytatja azzal, hogy: „Nagyszerű az erőnlét növelésére és segíti a hátam alsó részének mozgékonyságának fejlesztésében és sokkal hajlékonyabbnak érzem magam  használata után.”

Úgy edzhetsz, mint egy sztár és olyan fitt lehetsz mint a kedvenc sportolód akár otthon akár az edzőteremben.

Szulák Andrea

színész, énekesnő
"Munkám során fontos, hogy mindig a legjobb formát hozzam. Nagyon sűrű az időbeosztásom, és sokszor nehéz bezsúfolni az edzést. A Power Plate-tel viszont gyorsan át tudom mozgatni az egész testemet. Annyira gyors és könnyű! Az eredmények pedig láthatóak és érezhetőek."

Debreceni Zita

modell, műsorvezető
„A barátaim áradoztak a Power Plate®-ről,most már tudom,hogy miért. Ez egy nagyszerű találmány,amely garantálja a kényelmes és időhatékony testedzést.”

Zimány Linda

modell, műsorvezető
„Imádom a Power Plate®-et használni, mivel intenzív testmozgást lehet végezni vele rövid idő alatt. A Power Plate® segít abban, hogy formában maradjak, anélkül, hogy órákat töltenék az edzőteremben.”

Dukai Regina

modell, műsorvezető
“Megosztok most Veled egy igazi modell titkot: a Power Plate edzés abszolút a leggyorsabb és legkönnyebb út a nagyszerű alakhoz, és emellett csökkenti a cellulitot és a bőr is szebb lesz tőle. Mi másra van még szükség?”

Csomor Csilla

színésznő, amatőr golfversenyző
“Imádom! Kétszer olyan erős edzés, fele idő alatt. Már most látom és érzem a hatást, és mindeközben élvezetes is. Teljesen rákaptam.”

Polyák Lilla

musical színésznő

Clint Eastwood

színész
“A Power Plate gyors, hatékony erőedzés. Golfmeccsek előtt szívesen edzek vele, mert ellazít és flexibilissé válok tőle. Ezen a piacon sok dolog feltűnik, majd leköszön, de a Power Plate gép marad. Vele gyorsan és hatékonyan tudjuk megőrizni formánkat.”

Hilary Swank

színésznő
“ A Power Plate-ben azt szeretem, hogy otthonomban és nagyon rövid idő alatt mozgatom át az egész testemet. Hihetetlen, hogy mennyire célzottan edzhető egy adott izomcsoport és hogy közben egyre flexibilisebb leszek. Egyszerűen jó érzés.”

Claudia Schiffer

modell

Sting

zenész,énekes

Courteney Cox

Hollywood-i színésznő
„A Power Plate drasztikusan megváltoztatta a tornáimat. Tudom, hogy a testem minden egyes izma dolgozik, méghozzá úgy, ahogyan azt más hagyományos edzéssel nem lehet elérni. Végtelen a felhasználása. Imádom ezt a gépet!”

Pataki Zita

televíziós műsorvezető,riporter